Allmenn tannbehandling

Med god tannhygiene, fluor og et sunt kosthold kan du daglig ivareta egen tannhelse. Regelmessige besøk hos tannlege eller tannpleier er viktig forebyggende tannbehandling. Forebyggende tannbehandling hos barn kan omhandle bruk av avtakbare apparater; plater som forebygger tann- og kjevestillingsfeil. Dette gjøres ofte i blandingstannsettet, og poenget er å unngå at man senere må gjøre større inngrep.

Våre tannpleiere og tannhelsesekretærer vil hjelpe deg å forebygge tannsykdom, og gi deg råd om hvordan du best kan ta vare på tennene dine. Hos oss vil du bli instuert i riktig børsteteknikk, bruk av tanntråd, mellomromsbørster og fluor.
Noen ganger kreves det tettere oppfølging med hyppige kontroller som følge av en endring i din tannstatus. Dersom oppfølgende behandling er nødvendig, har vi spesialister i periodonti som kan hjelpe deg.

Forebyggende tannbehandling

Forebyggende tannbehandling hos barn kan omhandle bruk av avtakbare apparater; plater som forebygger tann- og kjevestillingsfeil. Dette gjøres ofte i blandingstannsettet, og poenget er å unngå at man senere må gjøre større inngrep som for eksempel tannregulering, kirurgiske inngrep mot tannkjøttbetennelse eller tannimplantater.


Ønsker du timebestilling? Ta kontakt med oss på telefon 70 10 46 70, e-post firmapost@apollonia.no eller bruk skjema.

 
 
Apollonia_barn_sofa_FotoKristinStøylen.jpg