Implantat

Implantater kan være en god løsning for deg som har svært ødelagte tenner eller som mangler en, flere eller alle tennene. Tannimplantater er erstatningstenner som ser ut som, føles som og fungerer som dine egne naturlige tenner.

Et implantat er en god erstatning for en rot. På toppen av det nye implantatet kan det fremstilles en krone. Implantatet og kronen erstatter tannen i sin helhet.
Dersom du mangler flere tenner kan det settes inn ett og ett enkeltimplantat med kroner som sitter fast. Ofte er det mest hensiktsmessig å sette en bro på implantatene. Det kan være en fordel prismessig og med tanke på renhold

Dersom alle tennene mangler, finnes det to muligheter. Man kan sette inn flere implantater med god fordeling som fungerer som et fundament for så å bygge en bro på disse. Implantatbroen ser ut som og føles som egne tenner. Et annet alternativ er avtakbar protese som er forankret i to eller flere implantater. Protesen kan fjernes, men holder seg likevel trygt i munnen.

Ønsker du timebestilling for tannimplantat? Ta kontakt med oss på telefon 70 10 46 70, e-post firmapost@apollonia.no eller bruk skjema.

 
 
Fredrik viser modell