Mangler du tenner?

Hos oss får du nye faste tenner i løpet av svært kort behandlingstid. Vi kan erstatte enkelte tenner, deler av tannsett eller alle tennene dine med tannimplantat, tannbro eller tannkrone.

Det finnes flere ulike måter å gjennomføre behandlingen av tannimplantater på. Ofte er det mulig å sette inn faste tenner som kan belastes allerede samme dag eller etter noen få dager. Behandlingen vi tilbyr med tannimplantatet gir vesentlig mindre ubehag enn tradisjonelle behandlingsmetoder.

I tillegg til tannimplantater, kan vi behandle med tannbro og tannkrone med blant annet zirkon. Sammen finner vi ut hvilken metode som passer best for deg.

Etter en grundig undersøkelse av tennene dine, gir tannlegen deg en foreløpig behandlingsplan og et uforpliktende prisoverslag. Vi gir deg også svar på om du har rett på tannbehandling til redusert pris via trygderefusjon, vi ordner alt det praktiske rundt eventuell trygderefusjon.

Prisinformasjon:

Undersøkelse som ny pasient makspris kr 1705,-

Vi har ingen ventetid. Bestill time i dag via bestillingsskjema, telefon 70104670 eller e-post til firmapost@apollonia.no

 
 
9049_Ingunn_Kåre_sofa_FotoKristinStøylen.jpeg